Google for Education koulutukset opettajille

Kolmivaiheinen koulutuspolku on laaja opettajien teknologiaosaamisen kehittämiseen keskittyvä kokonaisuus, joka mahdollistaa Googlen tuotteiden monipuolisen pedagogisen hyödyntämisen opetuksessa ja tarjoaa valmiudet osaamisen kehittämiselle tuleviksi vuosiksi. Voit myös tilata osan koulutussarjasta tai tarpeidesi mukaisesti kustomoidun koulutuksen joko lähi- tai etäkoulutuksena.

Cloudpointin kouluttajat ovat paitsi Google-ratkaisujen erityisasiantuntijoita, myös pedagogisesti pätevöityneitä opettajan työtä tehneitä osaajia. Tämän tietotaidon sidomme aina automaattisesti osaksi kaikkia koulutuksiamme. Kouluttajaverkostomme kattaa koko Suomen. Kauttamme saatavissa myös teknisiä koulutuksia ympäristön ja Chrome-laitteiden hallinnointiin.

 

1. GOOGLE FOR EDUCATION DIGITUTOREILLE – vahva startti alkuun (1 pv)

Koulutuksen tarkoituksena on käynnistää Google käyttöönoton jalkauttaminen organisaatioon. Koulutuksessa syvennytään Google for Education kokonaisuuteen, G Suite-tuotteisiin ja niiden hyödyntämiseen opetuksessa. Tarkoituksena on kouluttaa ryhmä Google-sovellukset hyvin tuntevia opettajia, jotka voivat tarvittaessa tukea muita opettajia ja osallistua oppilaitoksen Google-ratkaisujen käytön aktiiviseen kehityssuunnitteluun tulevaisuudessa.  

Palvelu toteutetaan lähikoulutuksena ja aina asiakaskohtaisesti sovittuna.

 

2. GOOGLE G SUITE FOR EDUCATION – opettajien peruskoulutukset (1/2 tai 1 päivä)

Peruskoulutuksissa tutustutaan Google G Suite for Education-palvelun tietoturvalliseen hyödyntämiseen. Suosituin peruskoulutuksemme on “Google Classroom ja Google Drive opetuksen näkökulmasta”. Koulutuksen jälkeen opettajilla on valmius itsenäisesti aloittaa Google tuotteiden käyttö oppilaiden kanssa. Takaamme heille ymmärryksen käytettävästä tuotteesta ja sen hyödyntämisen mahdollisuuksista osana opetusta. Koulutuksen aikana tehdään harjoituksia, joilla syvennetään osaamista.

 

3. GOOGLE FOR EDUCATION – osaamista syventävät koulutukset opettajille (1/2 tai 1 päivä)

Koulutuspolkumme kolmannessa vaiheessa syvennetään jo kerättyä teknologiaosaamista. Suosituimpia syventäviä koulutustuksiamme ovat:  

  • G Suite arvioinnin välineenä
  • ePortfolio
  • Rehtoreille suunnattu erityiskoulutus
  • VR & Tour Creator

 

 

Chromebook -laitteiden käyttöönoton työpaja

1. osa: Tekninen käytön työpaja 2-3h jonka aikana:

  • Otetaan yksi tai useampi Chromebook käyttöön ohjatusti
  • Käydään läpi käytön yleisimmät ongelmat ja haasteet
  • Määritetään organisaatiokohtaiset laite ja käyttäjäasetukset
  • Määritetään mahdolliset kioskilaitteet

2. osa: Tekninen käytön työpaja 2-3h jonka aikana:

  • Käydään läpi ensimmäisen työpajan jälkeen tulleet haasteet ja ongelmat
  • Tutustutaan laajemman käytön vaiheisiin sekä mahdollisuuksiin

Koulutus toteutetaan lähi- tai etäkoulutuksena

 

Pyydä tarjous