Palvelut

Cloudpoint tuo onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan.

Meillä on vahva kokemus Google for Education -ympäristöjen toteutuksesta, kehittämisestä sekä oppilaitosten tarpeita vastaavasta tuesta. Koulutustarjontamme on laaja ja kouluttajamme ovat pedagogisesti pätevöityneitä Google-asiantuntijoita. Vuosien saatossa olemme olleet lukuisten oppilaitosten ja kuntien käyttöönottoprojekteissa mukana vastaamassa projektin etenemisestä, jakamassa asiantuntijuutta sekä kehittämässä sovellusten käyttöä opetuksen ja oppimisen tukena. Olemme myös kehittäneet oppilaitoksille käyttäjähallintaa helpottavan Nomen-sovelluksen.

Valitsemalla meidät Google for Education -kumppaniksesi huolehdimme sovellusten teknisestä käyttöönotosta, koulutamme henkilöstösi ja tarjoamme ammattitaitoista tukea käyttöönoton jälkeenkin.

Kysy tarjous palveluistamme

 

Käyttöönotto

Google for Education -tuotteiden käyttöönotto oikean kumppanin on nopea ja vaivaton prosessi, jossa huolehdimme vahvalla kokemuksella kaikista niistä asioista, jotka on tärkeää huomioida oppilaitoksenne parhaaksi. Käyttöönottomallimme tarjoaa suoraviivaisen projektin sisältäen ympäristön pystytyksen ja tarvittavat Suomen lain mukaiset sopimustekniset tiedot. Kokonaisuus on suunniteltu joustavaksi, joten sen avulla Google-sovelluksiin siirtyvät kaikenkokoiset oppilaitokset, aina onnistuneesti.

Esimerkkejä käyttöönottopalveluista

icon-refresh-190x190

Koulutus

Oppilaitoksen henkilöstön kouluttaminen ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaa. Koulutuksissa vahvistetaan opettajien taitoja, jotta he osaavat hyödyntää monipuolisesti Google-sovellusten koko potentiaalin opetuksessa.

 

Meiltä saat ammattitaidolla toteutettuja koulutuksia Google G Suite-sovelluksiin ja Chrome-laitteisiin liittyen osana käyttöönotto prosessia ja yksittäisinä koulutuksina sen jälkeen. Kouluttajamme ovat pedagogisen pätevyyden omaavia henkilöitä, jotka koulutuksissamme yhdistävät tämän osaamisen Google-tuotteiden vahvaan tuntemukseen. Kaikissa koulutuksissamme on aina mukana opettajille tärkeä pedagoginen näkökulma sovellusten hyödyntämiseen osana opetusta. Järjestämme koulutuksia ympäri Suomea.

Esimerkkejä opettajien työpajoista

icon-training-190x190

TIETOSUOJALAINSÄÄDÄNNÖN MUKAINEN OPETUSSOVELLUSTEN ARVIOINTI

Cloudpoint toteuttaa palveluna sovellusten tietosuojan ja mainonnan kartoittamis- ja selvitystyötä kunnille. Työn pohjalta kunnan viranhaltija voi tehdä päätöksiä sovellusten käyttämisestä opetuksessa. Näin osa prosessista voidaan ulkoistaa asiantuntijataholle ja samalla tehostaa kunnan luvitusprosessia.

Lue lisää

Tukipalvelut

Olemme asiakkaidemme tukena Google-sovellusten käyttöönotossa ja seisomme taustalla tukena sen jälkeen. Ongelman osuessa kohdalle, meidät tavoittaa viestillä ja puhelimitse. Tukipalvelumme tarkoituksena on tukea Sinua aina silloin kun sitä tarvitset.

Tarjontaamme kuuluvat jatkuvat tukisopimukset, tapausveloitteiset palvelut ja arkisin klo.8-17.00 päivystävä tukipuhelin 0600-309900 (1,98€/min+pvm).

Esimerkkejä tukipalveluistamme

icon-support-190x190

Muutoksenhallinta

Uusiin työvälineisiin siirryttäessä teknisen ympäristön lisäksi myös työskentelytavat kokevat muutoksen. Ammattitaitoinen muutoksenhallinta on ratkaiseva osa onnistunutta siirtymää, jolla taataan myönteinen ja ammattitaidolla hallittu muutos. Sen avulla pyritään tukemaan kaikentasoisia käyttäjiä muutoksessa ja herättämään kiinnostus uusia työskentelytapoja kohtaan.

Googlen mallin mukaan toteutettu muutoksenhallinta tukee yhteistyössä koulutusten kanssa saumattomasti kokonaisvaltaista Google-käyttöönottoa oppilaitoksessa.

icon-direction-190x190