YubiKey

Turvallista kirjautumista Google-tiliin yhdessä Wilman kanssa

 

Yubikey on ratkaisu tietoturvalliseen kirjautumiseen. Se on suoja-avain, jota käytetään Google-tilin kaksivaiheisen vahvistuksen välineenä ja sen avulla voidaan myös turvata Wilman käyttäjätunnuksen tietoturva. YubiKey pitää pahantekijät loitolla tilisi tiedoista, vaikka salasanasi ja käyttäjätunnuksesi päätyisivät vääriin käsiin. Ideana on, että salasanan lisäksi kirjautumisen yhteydessä käytetään erillistä YubiKey-suoja-avainta. Sen sisältämä suojakerros päivittyy jokaisen kirjautumisen yhteydessä kun kosketat avainta.

 

YubiKey onkin saavuttanut suuren suosion Ruotsin oppilaitoksissa ja kunnissa, jossa se on laajalti käytössä:

“We have made significant cost savings, eliminated all administration using Google’s services, while providing superior online identity protection of our staff and students.”

Torbjörn Lundström, IT administrator at Swedish high school Arlandagymnasiet.

YubiKeyn voit tilata kauttamme.

Ota yhteyttä

 

YubiKeyn on kehittänyt ruotsalainen Yubico-yritys. Tuotteet valmistetaan Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä YubiKeystä löytyy muutamaa erilaista mallia, joista jokainen tarjoaa huippuluokan turvallisuutta erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Eräs saatavilla olevista malleista tukee niin Google-tilin kuin Wilma tunnuksenkin yhdistämistä saman YubiKey-avaimen alaisuuteen.

Lisätietoja YubiKeyn teknologiasta löydät täältä.

Yubikey_Ideat_v3