CloudReady

Uusien tietokoneiden hankkiminen ei ole aina oppilaitoksille mahdollista. Tästä huolimatta opetussuunnitelmassa on suuria painotusalueita tietoteknisten taitojen opiskeluun. Mahdoton yhtälö? Ei suinkaan.

Ratkaisuksi tähän tarjoamme CloudReady-ohjelmiston. Se korvaa oppilaitoksen vanhojen Windows tai Mac -tietokoneiden käyttöjärjestelmän kustomoidulla Chromium OS -käyttöjärjestelmällä, jonka avulla vanhasta raudasta loihditaan nopea, luotettava ja helposti hallittava Chromebook-kokemus, jolla oppilaat voivat työskennellä nykyaikaisessa ympäristössä, samalla kun jatketaan laitteiston käyttöikää ja maksimoidaan käytettävissä oleva opetusteknologiaan kohdistuva budjetti.

CloudReady lisätiedot

 

Miksi CloudReady?

  • CloudReady mahdollistaa toimivien laitteiden saamisen käyttöön silloin kun uusien hankkiminen ei ole taloudellisesti mahdollista.
  • CloudReady tarjoaa nykyaikaisen tavan kierrättää käyttöön vanhentuneet laitteet, joilla muuten ei ole enää suurta käyttöarvoa.
  • CloudReady -laitteet on mahdollista liittää Chrome-laitteiden keskitettyynhallintaan, jolloin ylläpito on helppoa, eikä vie paljoa aikaa.

CloudReady on ostettavissa kauttamme