G Suite Enterpise for Education

G Suite Enterprise for Education on suunniteltu suurille koulutusorganisaatioille ja kunnan laajuisesti opetustoimen käyttöön. Se tarjoaa työkaluja koko organisaatiolle: opettajien lisäksi osa- tai kokoaikaisille hallinnollisille henkilöille. G Suite Enterprise for Education sisältää kaikkien tuttujen G Suite for Education-toimintojen lisäksi laajennettuja ominaisuuksia ympäristön hallinnointiin, tarkempaan raportointiin ja tehokkaampaan etsimiseen Cloud Search-hakutoiminnoilla.

Oppilaitos voi täydentää nykyistä G Suite for Education-ympäristöään Enterprise-lisensseillä, jolloin valitut käyttäjät saavat käyttöönsä laajennetut toiminnot, kuten Hangoutsin taltioimisen ja livelähetykset jopa 100 000 osallistujalle. 

 

G Suite Enterprise for Education ominaisuudet

 • Security Center: Työkalu, joka on suunniteltu järjestelmänvalvojien monimutkaisiin turvallisuus tarpeisiin, tuoden yhteen analyysit ja yhteenvedot organisaation sisältä.
 • Data Regions: Voit valita datasi säilytyspaikaksi esimerkiksi Haminan datakeskuksen.
 • Cloud Search: oman verkkotunnuksen laajuinen hakutoiminto, joka etsii tietoa kaikista G Suite tuotteista nopeuttaen työskentelyä ja parantaen löydettävyyttä.
 • Hangouts Meet lisätoiminnot: livelähetykset, Drivelle tallentuvat videokokokoukset, puhelimella soittaminen tapahtumaan liittymiseksi, suuret yli 100 osallistujan tapahtumat. (ilmaiset lisenssit eivät oikeuta livelähetyksiin tai tallennukseen)
 • Laajennettu mobiilaitehallinta: Suunniteltu helpottamaan suurten organisaatioiden BYOD-käytänteitä, sisältäen mobiililaitteiden auditoinnin, säännöt, ja sovellusten hallinnan.
 • G Suite Raportit ja Gmail logit BigQuery-muodossa helpottamaan järjestelmänvalvojien työtä.
 • Kolmannen osapuolen arkistointiratkaisut datan tallentamiseen.

Katso G Suite for Education ja G Suite Enterprise for Education versioiden erot: Vertaa Education-versioita

Hinnoittelu

G Suite for Education-versio opetukseen suunnatuista Googlen tuotteista on ja tulee säilymään maksuttomana.

G Suite Enterprise for Education on maksullinen tuote:

 • $4/käyttäjä/kuukaudessa opetuksen hallinnolle ja henkilöstölle
 • $4/käyttäjä/kuukaudessa opiskelijoille

 

Vuoden  2018 aikana tuotteen tilaavat asiakkaat saavat sen erityishintaan*:

 • $2/käyttäjä/kuukaudessa opetuksen hallinnolle ja henkilöstölle
 • Maksuton soveltuville oppilaille

* Tarjoushinta koskee asiakkaita, jotka tilaavat G Suite Enterprise for Education -tuotteen vuoden 2018 aikana. Tarjoushinta on voimassa 3 vuoden ajan siitä hetkestä kun sopimus allekirjoitetaan. Oppilaiden lisenssit pysyvät maksuttomina niin kauan kun henkilöstön lisenssit uusitaan. Google ilmoittaa, että ei aio muuttaa tätä. Tarjous sisältää 10 maksutonta oppilaslisenssiä yhtä maksullista henkilöstön lisenssiä kohti.