Expeditions

Google Expeditions tuo virtuaaliset luokkaretket opetukseen

 

Syksyn uutuus nostaa opiskelun aivan uudelle tasolle: Google Expeditions tuo opetukseen virtuaaliset luokkaretket, joilla opettajan ohjauksessa ryhmä oppilaita voi tutustua upeisiin nähtävyyksiin ympäri maailman poistumatta luokkahuoneesta.
Vaikka Expeditions on aivan uusi, seikkailukohteita on laajasti eri puolilta maailmaa aina Islannin upeista maisemista, Karibian vedenalaisiin ihmeisiin ja jopa avaruuteen saakka. Virtuaaliretket pohjautuvat yksityiskohtaisiin 360° panoraama- ja 3D-kuviin, joihin on lisätty tietoa ja kysymyksiä kohteesta sekä kohdepisteitä tärkeiden tietojen osalta, joita opettajat voivat käyttää osana opetusta.

 

Miten Expeditions toimii?

Expeditionsin käyttö koostuu mobiililaitteiden, virtuaalilasien ja sovelluksen yhdistelmästä, jonka lisäksi järjestelmä vaatii toimivan Wifi-verkon. Olemme koonneet kouluille Seikkailuboxin, joka kattaa kaiken tarvittavan onnistuneeseen retkeen. Tulemme julkaisemaan lisätietoja paketista lähiaikoina.

Suosittelemme retken ohjaajalle tablettia ja osallistujille älypuhelimia, jotka liitetään virtuaalilaseihin ja joihin asennetaan Expeditions-sovellus. Tällä hetkellä Expeditions toimii ainoastaan Android-laitteissa (iOS tulossa myöhemmin).