Primus to Google

Oppilaitoksen käyttäjähallinta Primuksesta Googleen napin painalluksella

Kun oppilaitoksesi ottaa Google for Education-ratkaisut käyttöön, käyttäjätilien luominen ja niiden hallitseminen on eräs ensimmäisistä asioista joka tulee eteen. Suurien käyttäjämäärien hallitseminen saattaa viedä paljon aikaa ja siksi päällekäistä työtä useassa eri järjestelmässä ei kannata tehdä. Tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet Primus to Google -työkalun, joka helpottaa merkittävästi oppilaitoksen siirtymistä Google G Suite for Education-sovelluksiin ja niiden ylläpitoa pitkällä aikavälillä. Lisäksi Primus to Google mahdollistaa integraatiot suomalaisiin oppimateriaalijärjestelmiin, kuten Edustoreen.

Primus To Google luo Starsoftin Primus-oppilashallintojärjestelmän oppilaista ja opettajista käyttäjät Google for Education-ympäristöön. Primuksen käyttöliittymä tunnetaan myös nimellä Wilma. Työkalun käyttäminen on helppoa ja päivityksien ajaminen ei vaadi kuin napin painalluksen, jonka jälkeen pääkäyttäjä saa uusien käyttäjätunnusten väliaikaiset salasanat sähköpostilla itselleen ja jaettavaksi käyttäjille. Mikäli oppilaitoksessa/kunnalla on käytössään PrimusQuery-työkalu, voidaan käyttäjätilien hallinta automatisoida täysin. Tuote on turvallinen käyttää, sillä se ei tee lainkaan muutoksia Primuksen/ Wilman tietoihin, vaan ainoastaan siirtää niitä Google for Education-järjestelmään.

Yksittäisten käyttäjien lisäksi Primus to Googlella voidaan automaattisesti luoda myös Primuksen/ Wilman vuosiryhmät Googlen ryhmiksi, joiden avulla tiedon jakaminen Driveltä, Classroomista ja Gmailista onnistuu helposti kerralla isommallekin porukalle.

Palvelu on nopea ja vaivaton ottaa käyttöön. Mikäli ongelmia palvelun käytössä ilmenee tukipalvelumme auttaa ongelmien ratkaisussa nopeasti.

 

Primus to Google käyttöönottovaihtoehdot

Primus to Google ja PrimusQuery
PrimusQueryn kanssa toimiva pilviratkaisu. Käyttäjätiedot Primuksesta Googleen voidaan ajaa ajastetusti tai manuaalisesti tarpeen mukaan. Käyttöönoton ja koulutuksen jälkeen ylläpito on helppoa ja käytännössä vaatii vain yhden klikkauksen.

 

Online Primus to Google

Ilman PrimusQuerya palvelun hallinnoija ottaa itse ajantasalla olevat tiedostot Primuksesta CSV-tiedostoina. Tämän jälkeen käyttäjä avaa verkkosivun ja valitsee halutut CSV-tiedostot työasemalta jonka jälkeen palvelu vie tiedot Googleen.

 

Hinnoittelu
Yhden koulun lisenssi: 1 € / käyttäjä / vuosi 450 oppilaaseen asti ja ylimenevien oppilaiden osalta 0€.

Useamman koulun lisenssi 100€ / kk

Lisenssi veloitetaan vuosimaksuna kerran vuodessa.

(Mikäli käytössänne on Primus to Googlen vanhempi versio saatte uuden palvelun version käyttöönne veloituksetta kahdeksi vuodeksi.)

 

 

Ota yhteyttä

 

Tai Google G Suite for Education pääkäyttäjä:

Ota käyttöön heti

 

Lue lisää Primus to Google palvelun ominaisuuksista

 

Primus2Google

log