Primus to Google

Oppilaitoksen käyttäjähallinnan integrointi pilvipalveluihin

Kun oppilaitoksesi ottaa Google for Education-ratkaisun käyttöön, käyttäjätilien luominen ja niiden hallinnointi pitkällä aikavälillä on eräs ensimmäisistä asioista joka tulee eteen. Suurien käyttäjämäärien hallitseminen saattaa viedä paljon aikaa ja siksi päällekäistä työtä useassa eri järjestelmässä ei kannata tehdä. Tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet Primus to Google -työkalun, jonka avulla integroit oppilaitoksesi käyttäjähallinnan Google for Education palveluun. Lisäksi Primus to Google mahdollistaa integraatiot suomalaisiin oppimateriaalijärjestelmiin, kuten Edustoreen, ja muihin suosittuihin viestintäpalveluihin kuten Microsoftin O365:teen. Primus to Google on markkinajohtaja oppilastietojen provisioinnissa pilvipalveluihin!

Käyttäjähallinnan integroinnin lisäksi Primus to Googlen avulla voidaan automaattisesti luoda myös Primuksen vuosi- ja arviointiryhmät Googlen ryhmiksi, joiden avulla tiedon jakaminen Driveltä, Classroomista ja Gmailista onnistuu helposti kerralla isommallekin porukalle.

Tuote on turvallinen käyttää, sillä se ei tee lainkaan muutoksia Primuksen tai muun käytössä olevan kohdejärjestelmän tietoihin, vaan ainoastaan siirtää niitä valittuun pilvipalveluun.

 

Primus to Google käyttöönottovaihtoehdot

Primus to Google ja PrimusQuery
PrimusQueryn kanssa toimiva pilviratkaisu. Käyttäjätiedot Primuksesta Googleen voidaan ajaa ajastetusti tai manuaalisesti tarpeen mukaan. Käyttöönoton ja koulutuksen jälkeen ylläpito on helppoa ja käytännössä vaatii vain yhden klikkauksen.

 

Online Primus to Google

Ilman PrimusQuerya palvelun hallinnoija ottaa itse ajantasalla olevat tiedostot Primuksesta CSV-tiedostoina. Tämän jälkeen käyttäjä avaa verkkosivun ja valitsee halutut CSV-tiedostot työasemalta jonka jälkeen palvelu vie tiedot Googleen.

 

Hinnoittelu

Primus to Google lisenssi 150€ / kk (alv 0%).

Lisäpalveluina Primus to Googleen saa laajennuksia, joiden hinta on 50€/kk/lisätoiminto.

Ota yhteyttä

 

Tai Google G Suite for Education pääkäyttäjä:

Ota käyttöön heti

 

Lue lisää Primus to Google palvelun ominaisuuksista

 

Primus2Google

log